OM MIG

 

Mit navn er Anna 

Jeg er 28 år og uddannet pædagog. 

Jeg bor på Nørrebro sammen med min lille familie som består af min mand Ihsan og min søn Meisan på snart 2 år 

Jeg er en forholdsvis ny mor og den verden har været en stor øjenåbner for mig. Som gravid og nybagt mor var jeg ofte i tvivl om symptomer, oplevelser, gøren osv. Jeg søgte en masse inspiration på bl.a. blogs for at finde nogen der skrev, om de oplevelser jeg søgte svar på. Der var nogen og de var gode, men det gav mig en lyst til selv at oprette min blog for at kunne hjælpe og inspirere andre.  Min blog skulle derfor omhandle morlivet og familielivet og har nu været undervejs i ca. 10 måneder.

Men i oktober 2020 blev jeg sygemeldt med stress, hvilket var en kæmpe mavepuster for mig, og mit arbejde med bloggen gik derfor i stå. Jeg har under min sygemelding arbejdet på mine indlæg og brugt dette som afløb for mine tanker og følelser. Men da stressen fyldte meget, var det, det jeg fik skrevet mest om. For mig kan stress være enormt ensomt og jeg håber derfor at denne blog kan være med til at hjælpe andre der som mig, føler sig ensom  i stress eller fortvivlet over at skulle lære en helt ny “mig” at kende. 

Min blog vil derfor i både t handle om min oplevelse med stress, hvordan det er at være mor og samtidig have stress, min vej ud af stress osv. men også generelt om morlivet. 

For mig er det vigtigt at starte der, hvor jeg er lige nu og det er i stressen, så derfor vil der i starten af denne blog blive postet flest indlæg om min oplevelse med stress. Men der ligger en masse gode indlæg om morlivet klar så bare vent ;).

Nogle af mine indlæg er skrevet måneder tilbage. Der vil derfor på flere af mine indlæg være en lille notits øverst oppe omkring, hvornår indlægget er skrevet. Dette er for at kunne følge bl.a. min rejse mod stressen. 

Og på endnu længere sigt, ja hvem ved… ? Måske kommer der andre spændende ting, såsom min oplevelse af at være gift ind i en anden religion end min egen eller at vokse op uden en far, da han valgte ikke at være en del af min opvækst.

Bloggen her, vil også være koblet til min instagram, hvor jeg flere små hverdagsting vil blive delt. 

Jeg håber i vil følge med i mit lille univers. 

Anna Gram

Mit navn er Anna

Jeg er 29 år og uddannet pædagog. Jeg bor på Nørrebro sammen med min lille familie, som består af min mand Ihsan og min søn Meisan på snart 2 år.

Her på min blog vil jeg fortælle om mine oplevelser som ny mor samt fortælle om min oplevelse af at være ung og ramt af stress.

Følg også med på min Instagram (annagramh), her opdaterer jeg hverdag om min stress og om livet som mor.

Jeg håber I har lyst til at læse med.