Velkommen til

Lidt om mig

Jeg er 28 år og uddannet pædagog. Jeg bor på Nørrebro sammen med min lille familie, som består af min mand Ihsan og min søn Meisan på snart 2 år.

Jeg er en forholdsvis ny mor og den verden har været en stor øjenåbner for mig. Som gravid og nybagt mor var jeg ofte i tvivl om symptomer, oplevelser, gøren osv. og jeg søgte en masse inspiration på bl.a. blogs for at finde nogen, der skrev om de oplevelser jeg søgte svar på. Der var nogen og de var gode og det gav mig en lyst til selv at oprette en blog. For at kunne hjælpe og inspirere andre.  Min blog omhandler morlivet og familielivet.

Jeg er pt sygemeldt med stress. Og min blog vil derfor også komme til at handle om min oplevelse med stress, hvordan det er at være mor og samtidig have stress, min vej ud af stress osv.

Måske kommer der andre spændende ting, hvem ved. Måske min oplevelse af at være gift med en muslim uden selv at være det og de udfordringer og oplevelser, der kan være der. Oplevelsen af at vokse op uden en far, men kende til ham og mit første møde med ham osv.

 Bloggen her vil også være koblet til min Instagram, hvor jeg hver dag vil opdatere på min stress samt morlivet og andre af hverdagslivet små gøremål. 

Jeg håber I vil følge med i mit lille univers.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *